ATELIER KONGGE





The Second Nature



︎                                ︎

This project rethinks the lifestyle in Beijing by reconciling the needs of different generations in one building.
A linear space guiding the people to follow the public- private sequence is created. An interior garden is placed at the end of space, refers to the exotic exclusive Peach Colony from a traditional Chinese thougt of intention. It also represents the inner peace of a person, implying the spiritual persuit of the owner.



STATUS

built


The interior is important: one must always imagine the effect produced by a person who leaves a room unexpectedly.
  
Comparing with the original layout, the design creates a more flexible space for different senarios .






Kitchen




OCTOBER 2015

ARCHITECTURE

︎                                ︎